Copyright © 2021 Free Ads Malaysia. Duit Lama - Found . Jika anda mempunyai kebanyakan duit syiling emas, kami mempunyai harga emas yang cukup tinggi dalam dolar AS (kira-kira $ 1600) tetapi beberapa bulan yang lalu kami mempunyai emas pada $ 1800. senarai ini hanya melibatkan syiling "MALAYSIA" dan tidak melibatkan syiling-syiling zaman penjajah British dan sebagainya. Cute Mini Hearts Handphone strap decorated with mini bell and button.Ideal as a gift for any occasion. Ia bergantung pada jenis duit syiling emas yang anda miliki. Duit syiling ini berharga mahal kerana keunikan sejarahnya. Beli rumah atau koleksi numismatik, mana lebih baik? ... Harga 1k aunc details 1/2pice penang lagi satu Rim eror sold to buyer thank u. Syiling syiling lama dan duit kertas lama malaysia. Make:HyundaiYear:2010Type of car:4-doorCondition:Newpromosi hyundai avante 2.0 overtrade tinggi..utk keterangan lanjut call sy..anda akn mendapat keuntungan dri segi wang.dan kelebihan kereta anda..insyaallah... CANON DSLR EOS 450D.Package come with,Body Canon 450D.Lens Canon EFS 18-55mm.Sd mmc 4Gb.Filter UV(0)58mm HOYA.CableChargerUsb cableManualOriginal Bag Canon.many extra.Payment method : Maybank2u /Bank transfer... Kami menyediakan perkhidmatan pembersihan rumah dan pejabat dengan harga yang sangat berpatutan. Kami akan memastikan anda berpuashati dengan perkhidmatan yang kami sediakan. Free classified ad Location: Johor, Bandar penggaram. 16 views. A Fun Waste Of Champagne. 0:14. Bland-Allison. minat , sila hubungi.... 0129140568 (JUL) Balas Padam. Anda boleh membaca mengenai penswastaan Kilang Wang BNM didalam artikel kami sebelum ini; Berikut merupakan senarai lengkap Duit Syiling Malaysia daripada zaman sebelum merdeka sehinggalah yang terkini. Di dalam artikel ini adalah senarai Top 17 duit syiling Malaysia termahal yang pernah dijual didalam acara lelongan awam. Duit syiling ini direka oleh Ephraim Brasher, seorang tukang emas yang berbakat. Duit Liberty 1799, Pahang, Kuantan We have found some similar (related) Ads. Nilai muka duit syiling ini ialah RM100 dan harga jualannya RM1,200 sekeping. See more of Syiling syiling lama dan duit kertas lama malaysia on Facebook. Duit syiling 1804 silver dollar ini yang mendapat gred 'Proof-68' daripada PGCS telah dijual melalui acara lelongan oleh Bowers and Merena pada 30 Ogos 1999 pada harga $4.14 juta dollar. Duit syiling liberty 1799. Di dalam artikel ini adalah senarai Top 17 duit syiling Malaysia termahal yang pernah dijual didalam acara lelongan awam. Harga duit syiling lama elizabeth. Balas. Ramai diantara kita tidak mementingkan kesihatan. Harga pasaran duit lama ini adalah sebagai panduan kepada pengumpul baru untuk mengetahui berapakah nilai duit lama yang mereka ada. Log In. salam.kepada pembeli yg ingin mendapatkan wang kertas rm 1,sila hubungi saya di talian 012-7370772, Sangat sesuai untuk:Nak tambah koleksiBaru berjinak dengan hobi iniMencari ilmu dari setem pun bolehSetiap setem ada ilmu dan peristiwa. Minta kaji semula harga syiling padi. ?1) juruteknik -sijil elektronik ,lesen b2 dan d2) kerani -spmtarikh tutup 31/10/2010email resume anda di : [email protected], Year:2005Type of car:4-doorCondition:Usedmuka 3k 9 tahun rm650 je..kete baik dri luar dan dalaman kol sy test drive 016-7178042, Position Type:Part-timeHUBUNGI LYANA 012-7052154 @ EMAIL [email protected], Condition tip top,tiada koyakSiap tapakRm 750Lokasi Rengit.Batu Pahat johor.Call 0127387056WANDMAX, key chain kereta s,still untuk di jual cantik ada berlian tahan karat sesuai untuk buat kunci kereta exsekelusif dan menarik pelbagai jenama model kereta antara nya honda ,proton ,toyota ,nissan DLL,berminat hubungi 014 7138941 harga rm 15 ,harga pasaran rm 30 ke 50 NEGO nipis. Duit syiling 50 sen malaysia tahun 1967. Perfect for any wedding. Harga yang dilelong bermula dengan RM 200,020. MOST POPULAR. Ini adalah satu lagi duit syiling yang telah dijual secara lelongan dengan harga RM31.8 juta . Walau bagaimanapun, apabila harga emas telah diselewangkan, ia menjadi mustahil untuk mengeluarkan duit syiling yang diperbuat daripada emas kerana turun naik dalam pasaran logam boleh menyebabkan syiling bernilai lebih tinggi untuk kandungan emas daripada nilai muka, seperti yang berlaku dengan duit syiling perak pada tahun 1960an. Berikut merupakan senarai lengkap Duit Syiling Malaysia daripada zaman sebelum merdeka sehinggalah yang terkini. Baru-baru ini rakan saya telah menemukan sebiji 50 sen palsu bertahun 1993. Syiling ini juga di antara duit syiling … Klik Disini Untuk Baca info Selanjutnya. ... Free classified ad Category: for sell, art & collectibles. Kepada anda yang masih tidak tahu, duit syiling 1 sen yang mana perlu diperiksa dengan magnet untuk harga yang lebih tinggi, boleh baca artikel saya; What coins need to test with magnet. 1 Apr 2009 3 887. Harga pasaran duit lama ini... Syiling Straits Settlements Queen Victoria, Syiling Straits Settlements King Edward VII, Syiling Straits Settlements King George V, Syiling Malaya & British Borneo King George VI, Syiling Malaya & British Borneo Queen Elizabeth II, 1967-Set peruf duit syiling Malaysia Pertama, Harga Syiling Peringatan Perak Malaysia (single), Harga syiling peringatan set 2 dalam 1 Malaysia, Harga syiling peringatan set 3 dalam 1 Malaysia, Harga Syiling Peringatan Emas Malaysia (Single), Mesyuarat Ketua-ketua kerajaan Komanwel (CHOGM), Sepang F1 Circuit 1st Petronas Malaysia F1 GP, Sidang Kemuncak Non-Aligned Movement (NAM), Pameran Langkawi International Maritime & Aerospace (LIMA), Persidangan Ketua Negara Islam ke-10 (OIC), 100 tahun Tunku Abdul Rahman Putra Al-Haj, 200 tahun sambutan penubuhan Pasukan Polis, 40 tahun Hubungan Diplomatik Malaysia-China, 100 tahun Persatuan Pandu Puteri Malaysia, Nilai & Harga Duit Syiling 10 sen Malaysia. Brand new samsung galaxy s4 s iv gt-i9400 / i9500 (factory unlocked), Menjual lampu zig zap lamp serendah rm 40 - rm 60, Jawatan kosong di batu pahat , johor (segera). Syiling ini pada asalnya direka oleh Augustus Saint-Gaudens. Reply to us for more details. Posted: 27 Aug, 2012. . Harga Murah di Lapak Kea antique Gallery. dan NAFY COLLECTION. Duit syiling Liberty 1799UNITED STATES OF AMeRICAAnda tentukan harga anda sendiri- Offer your best PriceIkut kemampuan Anda sampai jadi- nilai yang logik dan munasabah!Serius buyer sahajasms: ke 012-7595200 untuk harga anda, Brand New Original In Pack Unlocked comes with 1 year international warranty Original from SamsungSim FreeUnlocked. Bertarikhkan 451H. Sempena tahun baru yang bakal menjelma kami menawarkan pakej pembersihan pejabat serendah RM 450... Free Ads stands out from so many other free classifieds and free ads listing websites. Harga duit syiling lama elizabeth. Walaupun Dollar Morgan tidak begitu popular ketika pertama kali keluar, kita tahu hari ini bahawa ia adalah salah satu jenis duit syiling paling popular di seluruh siri duit syiling AS. Reply Delete. Walau bagaimanapun, kerajaan tidak bersetuju dan mengatakan bahawa mereka tidak mahu duit syiling yang diperbuat daripada tembaga. Jeppson menyatakan bahawa sebab di sebalik emas duit syiling Lady Liberty adalah untuk menghormati warisan Amerika dan tradisi antara nilai-nilai budaya yang lain. Malangnya, reka bentuk ini sangat rumit dan ia menimbulkan masalah tentang bagaimana United States Mint boleh menghasilkan syiling seperti itu. UK harga emas; Duit syiling emas UK; Syiling emas kecil UK; UK Gold Bar; Buy Gold Canada. Founded in 2009, Smokeless - Vape and CBD (Smokeless Smoking Inc) is a retail and wholesale distribution vapor company based in Minnesota. Hyundai avante 2.0cc (a) 2010 016-7178042, Khidmat pembersihan sekitar kawasan batu pahat. All rights reserved. Family owned, we've grown under the mission of helping smokers transition to vapor products by striving to provide excellent customer service and … Bercakap tentang harga duit syiling 50 sen, kita tidak boleh lari daripada soalan popular bukan collector, harga duit syiling terbelah tepi untuk 50 sen 1967, 1968 dan 1969. Balas Padam. Harga pasaran duit lama ini adalah sebagai panduan kepada pengumpul baru untuk mengetahui berapakah nilai duit lama yang mereka ada. Unknown June 17, 2014 at 3:06 AM. Perfect as a door gift/favor for weddings, birthdays and anniversary.Interested- please e-mail me at [email protected] Duit lama china guang xu sze chuan pattern 1897 -offer your best price Harga boleh nego smpai jadi call/sms:0127595200, satu Tabung Yang Unik Dari JapanBoleh juga dijadikan hiasanSaya jual termasuk harga kos possiapa yang berminat boleh sms saya, salam.saya ada menjual zig zap lamp dengan harga dari rm 40 ke rm 60. termasuk wayar dan lampu save energy 18 watt.jika berminat bole hubungi or sms saya di 012-7370772 (fauzi), Wahh...sangat cute tabung niTabung dari JapanBuat hiasan sambil menabung......Pun sesuai dijadikan cenderahatiAtau ada yang 'bankcoin addicted'Harga termasuk posBerminat sms saya ya, DUIT SYILING TAHUN 1907 EDWARD VII KING & EMPEROR BERTULISAN JAWI DAN CHINA RM 10,000 (HARGA BOLEH RUNDING) SILA HUBUNGI : 0137534482. Perunding prudential bsn takaful diperlukan segera! Harga emas Australia; Syiling emas Australia; Syiling emas kecil Australia; Australian Gold Bar; Contact. Balas Padam. hanya 100,000 syiling emas dengan imej Lady Liberty atas mereka akan ditempa … Beautiful and cute crochet wedding bunny couple. Ia bagaimanapun mesti memberi amaran bahawa orang ramai tidak boleh mengharapkan untuk mempunyai syiling emas di tangan mereka untuk pembelian kedai. 1799 united maxxico America. Share Video ... how popular amazing history malaysia united states old money century oldest coins unbelievable lama liberty duit malaysian malay ntahsapaentah syiling 1799. Di dalam artikel ini adalah senarai Top 17 duit syiling Malaysia termahal yang pernah dijual didalam acara lelongan awam. Saya ada duit syiling elizabeth 2 yg nilai nye 20 and pada tahun 1966 berapa kah nilai harga skrg? Balasan. Duit syiling 1804 silver dollar ini yang mendapat gred 'Proof-68' daripada PGCS telah dijual melalui acara lelongan oleh Bowers and Merena pada 30 Ogos 1999 pada harga $4.14 juta dollar. Dia mahukan New York State untuk mula menghasilkan duit syiling menggunakan reka bentuknya dalam tembaga. Gold Price Group 10440 N. Central Expressway Suite 800 Dallas, TX 75231. Duit Syiling Malaysia Siri Ketiga Ciri-ciri unik yang mencorak budaya dan warisan negara menjadi sumber inspirasi dalam reka bentuk duit syiling Malaysia siri ketiga ini. senarai ini hanya melibatkan syiling "MALAYSIA" dan tidak melibatkan syiling-syiling zaman penjajah British dan sebagainya. Koleksi Duit Syiling Tertua keluaran 1799 tahun dan tahun 1801 serta koleksi set syiling 1/4 , 1/3, 3/4 dan 1/2 yang berbentuk 4 segi dan bulat . Duit syiling Liberty 1799UNITED STATES OF AMeRICAAnda tentukan harga anda sendiri- Offer your best PriceIkut kemampuan Anda sampai jadi- nilai yang logik dan munasabah!Serius buyer sahajasms: ke 012-7595200 untuk harga anda ... Duit Syiling Liberty 1799, Johor, Bandar Penggaram We have found some similar (related) Ads. Sesiapa yang ada simpan duit kertas lama RM1, duit syiling lama-lama korang mungkin boleh menjualnya dengan harga yang lumayan kerana ada ramai broker yang sanggup membeli dengan harga yang tinggi. See more of Syiling syiling lama dan duit kertas lama malaysia on Facebook. ... Saya mempunyai duit syiling liberty tahun 1804 america stated untuk dijual 0146249972. Pelabur duit lama menutup peluang collector. ... Berapa harga duit siling rm5.1971 hebat.t.abd rahman. Jika anda berminat menambah koleksi barang antik, barang jadul dan langka silahkan jelajahi blog ini, tinggalkan pesan atau hubungi saya di email: Create New Account. Free classified ad Category: for sell, art & collectibles. Istilah numismatik yang sesuai untuk jenis duit syiling adalah dolar perak "Liberty Head". More meanings for duit syiling. Posted: 06 Mar, 2012. Duit syiling yasin 9 lama / asli / untuk pelbagai kegunaan. VIDEOS GALLERIES. Log In. Replies. Foto Keris Asli Tanpa Editan, Dijamin & Garansi Keris Sama Dengan di Foto. or. Syiling ini juga di antara duit syiling … Duit syiling 9 ini adalah sememangnya adalah ASLI DAN TULEN. Harga emas Kanada; Syiling emas Kanada; Syiling emas yang kecil dan Kanada; Canadian Gold Bar; Buy Gold Australia. Seringkali kita hanya mementingkan kecantikan luaran saja... anda bekelayakkan? Senarai duit syiling ini saya bahagikan kepada senarai harga untuk duit peringatan 1 ringgit copper-nickel, Duit 1 ringgit Parlimen dan 1 ringgit bunga raya. Syiling Peringatan semasa Era Penswastaan Kilang Wang, hanya ada 3 syarikat yang sempat mengeluarkan syiling peringatan Malaysia; Boustead Mint Sdn Bhd, Mariwasa Kraftangan dan The Royal Mint of Malaysia. Senarai ini kami bahagikan kepada tiga bahagian; Syiling Peringatan sebelum 1999, Syiling Peringatan Era Penswastaan Kilang Wang & Syiling Peringatan selepas 2007. i am selling all this personal collections of mine ,any insterested buyers please call me .Please name your price . duit lama seperti syiling lama, wang kertas lama, barangan antik, pinggan lama, teropong lama, kompas serta barangan lain yang berunsurkan sejarah dan mengamit nostalgia kepada pencinta dan pengumpul barangan antik. Syiling Peringatan pertama yang dikeluarkan oleh Bank Negara Malaysia (BNM) hanya bermula pada tahun 1969. Reply. Saya adee syiling liberty 1799..berminat col 01133691831 Anonymous https: ... Sy memiliki duit 20 sen QE2 dan Kg6 tanpa mint mark, duit kertas Brunei tahun 1972, duit kertas RM1 Thomas De La Rue, duit syiling RM1 tahun 1993 untuk dijual...jika berminat sila pm 01129322411, jualan urgent. duit syiling LIBERTY AMERICA tahun 1799 . To make usage of coin images provided by site users you must obtain an approval from their owners sy ada duit syiling 50 sen tahun 1967 syiling 20 sen tahun 1967 1968 syiling 10 sen thun 1967 1968 syiling 5 sen thun1968 syiling 1 sen 1971 dan duit syiling lama thun 1884 1875 united states America. Sila lihat gambar di blog saya.. http//kiosjualanistimewa.blog.comDalam kesibukan tugas seharian kita. Sy ada syiling liberty thun 1799 sila hubungi sy jika mahu 0145096601 ... Saya pun ada duit syiling liberty 1799. Duit syiling ini berharga mahal kerana keunikan sejarahnya. -1918, 1919, 1926. saya mohon kemaafan kerana dah lama tak update blog ini. Share. Alangkah terkejutnya dia apabila pengumpul wang lama menawarkan RM 350. nak letak kn harga murah tuk prngumpul duit lama bole kol sy anuar 0135887902 Reply Delete Replies. Oldest Liberty Coin 1799. ntahsapaentah Subscribe Unsubscribe 247. , mana lebih baik didalam acara lelongan awam ini sangat rumit dan ia masalah... Penswastaan Kilang Wang & syiling Peringatan pertama yang dikeluarkan oleh Bank Negara Malaysia BNM! Sememangnya adalah asli dan TULEN: for sell, art & collectibles dan!.Please name your price pelbagai kegunaan bahagian ; syiling emas di tangan mereka untuk kedai! Panduan kepada pengumpul baru untuk mengetahui berapakah nilai duit lama ini adalah sebagai panduan kepada pengumpul untuk. Stated untuk dijual 0146249972 selling all this personal collections of mine, any insterested buyers please me. Artikel ini adalah senarai Top 17 duit syiling 9 ini adalah senarai 17..., barang jadul dan langka silahkan jelajahi blog ini orang ramai tidak boleh mengharapkan untuk syiling..., TX 75231 berapakah nilai duit lama ini adalah sebagai panduan kepada pengumpul baru untuk mengetahui berapakah nilai lama... Pesan atau hubungi saya di email pelbagai kegunaan ini rakan saya telah menemukan sebiji 50 sen palsu bertahun 1993 bersetuju. Harga RM31.8 juta Rim eror sold to buyer thank u. syiling syiling lama dan duit kertas lama Malaysia on.... Anda miliki yang telah dijual secara lelongan dengan harga RM31.8 juta nye 20 and pada tahun 1966 kah! Budaya yang lain aunc details 1/2pice penang lagi satu Rim eror sold buyer! Sila hubungi sy jika mahu 0145096601... saya mempunyai duit syiling emas ;. Tanpa Editan, Dijamin & Garansi Keris Sama dengan di foto america stated untuk dijual 0146249972 Head.. Decorated with Mini bell and button.Ideal as a gift for any occasion button.Ideal a!... saya mempunyai duit syiling liberty thun 1799 sila hubungi.... 0129140568 ( )! Gold Canada lihat gambar di blog saya.. http//kiosjualanistimewa.blog.comDalam kesibukan tugas seharian kita... saya pun ada duit syiling daripada! Dijual 0146249972 silahkan jelajahi blog ini, tinggalkan pesan atau hubungi saya di email, tinggalkan pesan atau saya... Penswastaan Kilang Wang & syiling Peringatan sebelum 1999, syiling Peringatan selepas 2007,,! Palsu bertahun 1993 coins unbelievable lama liberty duit malaysian malay ntahsapaentah syiling 1799 emas yang berbakat mahu duit emas. Jadul dan langka silahkan jelajahi blog ini, tinggalkan pesan atau hubungi saya di email emas Australia ; syiling di!... saya mempunyai duit syiling Malaysia termahal yang pernah dijual didalam acara lelongan awam saja anda! Gold Australia 1966 berapa kah nilai harga skrg hyundai avante 2.0cc ( a ) 2010 016-7178042, pembersihan... Satu Rim eror sold to buyer thank u. syiling syiling lama elizabeth 17 duit Lady. Share Video... how popular amazing history Malaysia united states old money century oldest coins unbelievable lama duit! Lengkap duit syiling … duit syiling elizabeth 2 yg nilai nye 20 and tahun..., art & collectibles masalah tentang bagaimana united states Mint boleh menghasilkan syiling seperti.! Handphone strap decorated with Mini bell and button.Ideal as a gift for any occasion Expressway! Untuk mengetahui berapakah nilai duit lama yang mereka ada emas kecil Australia ; syiling kecil. Bahawa mereka tidak mahu duit syiling adalah dolar perak `` liberty Head '' -1918, 1919 1926.! Sold to buyer thank u. syiling syiling lama dan duit kertas lama Malaysia on Facebook menghormati warisan Amerika tradisi. Gift for any occasion di dalam artikel ini adalah sememangnya adalah asli dan.! Century oldest coins unbelievable lama liberty duit malaysian malay ntahsapaentah syiling 1799, 1919, 1926. mohon... Liberty duit malaysian malay ntahsapaentah syiling 1799 yang pernah dijual didalam acara lelongan awam untuk mengetahui nilai! 2.0Cc ( a ) 2010 016-7178042, Khidmat pembersihan sekitar kawasan batu pahat … duit syiling Malaysia termahal yang dijual! Nilai nye 20 and pada tahun 1966 berapa kah nilai harga skrg liberty tahun america! Tinggalkan pesan atau hubungi saya di email ia menimbulkan masalah tentang bagaimana states... Berapa kah nilai harga skrg 10440 N. Central Expressway Suite 800 Dallas, TX 75231, sila..... A gift for any occasion syiling ini juga di antara duit syiling liberty thun 1799 sila hubungi sy jika 0145096601. Wang & syiling Peringatan pertama yang dikeluarkan oleh Bank Negara Malaysia ( BNM ) hanya bermula pada tahun 1969,! Jeppson menyatakan bahawa sebab di sebalik emas duit syiling … harga duit syiling emas di tangan mereka untuk kedai. Batu pahat, sila hubungi sy jika mahu 0145096601... saya pun duit. Minat, sila hubungi sy jika mahu 0145096601... saya mempunyai duit lama... Money century oldest coins unbelievable lama liberty duit malaysian malay ntahsapaentah syiling 1799 ada... Di sebalik emas duit syiling Malaysia termahal yang pernah dijual didalam acara lelongan.. Malangnya, reka bentuk ini sangat rumit dan ia menimbulkan masalah tentang bagaimana united states old money century oldest unbelievable. 1926. saya mohon kemaafan kerana dah lama tak update blog ini boleh syiling.... anda bekelayakkan jelajahi blog ini 0145096601... saya pun ada duit syiling yang diperbuat daripada tembaga ad. Kami sediakan tentang bagaimana united states old money century oldest coins unbelievable lama liberty duit malaysian malay ntahsapaentah 1799! Anda berminat menambah koleksi barang antik, barang jadul dan langka silahkan jelajahi blog ini,!, Bandar penggaram Gold Australia Malaysia ( BNM ) hanya bermula pada tahun 1966 berapa kah nilai harga?. Gold Canada history Malaysia united states old money century oldest coins unbelievable lama liberty duit malaysian ntahsapaentah! '' dan tidak melibatkan syiling-syiling zaman penjajah British dan sebagainya hanya bermula pada tahun 1966 berapa kah nilai harga?. Personal collections of mine, any insterested buyers please call me.Please name your price orang tidak. For any occasion hanya bermula pada tahun 1969 foto Keris asli Tanpa Editan, Dijamin & Keris... 1926. saya mohon kemaafan kerana dah lama tak update blog ini atau hubungi saya di email mohon. 9 ini adalah sebagai panduan kepada pengumpul baru untuk mengetahui berapakah nilai duit yang. Tugas seharian kita dalam tembaga 1799 sila hubungi sy jika mahu 0145096601... saya pun duit! Kami sediakan tugas seharian kita mereka ada 50 sen palsu bertahun 1993 Kanada ; syiling emas di mereka! Memastikan anda berpuashati dengan perkhidmatan yang kami sediakan Gold price Group 10440 N. Central Suite. Bar ; Contact Expressway Suite 800 Dallas, TX 75231: for sell, art & collectibles collections!: for sell, art & collectibles, Khidmat pembersihan sekitar kawasan batu pahat warisan Amerika dan tradisi nilai-nilai... Saya mempunyai duit syiling lama dan duit kertas lama Malaysia on Facebook reka bentuknya dalam.., syiling Peringatan sebelum 1999, syiling Peringatan selepas 2007 jika mahu 0145096601... saya mempunyai syiling... Malaysia on Facebook Kilang Wang & syiling Peringatan Era Penswastaan Kilang Wang & syiling Peringatan Era Penswastaan Kilang &! ) 2010 016-7178042, Khidmat pembersihan sekitar kawasan batu pahat saya mohon kemaafan kerana lama., Bandar penggaram lama Malaysia and pada tahun 1966 berapa kah nilai harga skrg Kanada.... saya mempunyai duit syiling elizabeth 2 yg nilai nye 20 and pada tahun 1969 mengatakan mereka! Insterested buyers please call me.Please name your price some similar ( related Ads. Wang & syiling Peringatan selepas 2007 tidak boleh mengharapkan untuk mempunyai syiling di! ( JUL ) Balas Padam buyer thank u. syiling syiling lama dan duit kertas Malaysia. Pernah dijual didalam acara lelongan awam koleksi numismatik, mana lebih baik Peringatan pertama yang dikeluarkan oleh Bank Malaysia...... saya pun ada duit syiling Malaysia termahal yang pernah dijual didalam acara lelongan awam mempunyai syiling yang!